Info

 

Een kitten kopen bij ons

Onze kittens groeien in huis op met ons en onze 3 kinderen.  De kittens mogen met 13 weken verhuizen en zijn dan 1x ingeënt en ontwormd. Tevens zijn ze gechipt en krijgen een stamboom en kittenpakket mee met voldoende voer voor 1 maand. De kittens krijgen 2x per dag vers vlees en verder staan er de hele dag kitten brokken voor ze van het Zweedse merk Husse. Een graanvrije voeding met hoog vleesgehalte waar ze echt dol op zijn.

Waarom 1 enting met 12 weken? Ik heb in het verleden helaas al meerdere malen meegemaakt dat kittens op de leeftijd van 9 weken ernstig ziek werden na de vaccinatie, terwijl ze kerngezond naar de dierenarts gingen. Ik ben van mening dat je moederpoezen voor dekking goed moet vaccineren zodat ze voldoende antistoffen via de moedermelk afscheiden. Zodra de kittens 12 weken of ouder zijn, geldt een enting dan als volledige enting en zijn ze veel beter bestand tegen het virus wat ze ingespoten krijgen. Persoonlijk ent ik de kittens die blijven 3 weken later nog eens maar dit hoeft u als liefhebber niet perse te doen. We raden het wel aan. Entingen na 12 weken worden namelijk als volwaardig gezien. Echter ga ik regelmatig op show met mijn katten en denk ik dat ik ze hiermee dan nog beter bescherm tegen virussen van buitenaf. 

Vanaf 6 weken kunt u komen kijken. Heeft u uw keuze definitief gemaakt, dan doet u een aanbetaling. Het kitten is dan besproken voor u. U krijgt hier ook een bewijs van mee. Bij ophalen wordt het restant voldaan. Prijs op aanvraag.

Wij verkopen geen kitten alleen als baasjes fulltime werken en er  verder ook geen andere kat of hond aanwezig is. Onze Britten mogen niet los op straat lopen. Wel in een afgesloten tuin of ren. 

Kittens worden verkocht met fokverbod.

Volg ons op social media via onderstaande knoppen om als eerste op de hoogte te zijn wanneer er nieuws is!