Burmilla in aantocht

Algre Bouwknecht, fokker van Brits korthaar is nu ook in het bezit van het prachtige en bijzondere ras Burmilla. Op show heb ik 3x die mooie ogen mogen aanschouwen. Een jaar later was ik nog steeds gefascineerd door dit bijzondere ras. Je moet je Britten bril afzetten want deze katten moeten slank zijn met grote oren en ovale ogen. Iets wat je bij de Brit juist NIET wilt zien. Het karakter is open, mensgericht en ze klimmen het liefst in je. Beetje vergelijkbaar met de Sphynx en Burmees. Ons meisje heet Crystal jr. Van de Nijehoeve en komt eind februari bij ons wonen. 

Lees meer »

Kahlua Brylantowa Elita

Zaterdag 31 oktober is Kahlua gearriveerd in Kudelstaart. Ze werd gebracht Door haar fokster Ania Drzycimska. We hebben een leuke avond gehad met een heerlijk diner!

Lees meer »

Feebee van het Kieksenhof

Uit de combinatie van Beautiful Lieke van Monblaan en Jasper Roxera is een prachtig 4-tal geboren. We hebben besloten dat Feebee (Alias Fiebje) bij ons zal blijven. Ze heeft wellicht net te weinig of net genoeg wit voor show, als type is ze in onze ogen zeer mooi en zal daarmee een goede aanwinst zijn voor onze cattery. Verder is ze enorm knuffelig en aanhalig, wat ook niet geheel onbelangrijk is voor het fokken van mooie en lieve Britten.

Lees meer »

Nieuwe Lilac aanwinst!

Eind november zullen wij onze nieuwe aanwinst gaan ophalen, elders in Europa. Meer details over haar volgen snel!We zijn enorm blij dat deze droom eindelijk uitkomt.

Lees meer »

Ushi Chelbygoldblue

29 mei gaan wij Ushi ophalen. Onze nieuwe aanwinst, een lilac harlekijn meisje. Ze kwam totaal onverwachts op mijn pad, maar ik was op slag verliefd op haar tekening en koppie. We hopen dat dit koddige ding zeer gelukkig zal worden in ons poezen speelparadijs.

Lees meer »

Lieke gedekt Door Jasper Roxera

We moeten nog even afwachten of alles gelukt is, maar als alles mee zit verwachten we deze prachtige kittens rond 15 juli. Verwachtte kleuren blauw crème en lilac....Dit alles met en zonder wit. Ook tortie meisjes zijn mogelijk. Een heerlijk toverbal nestje dus!

Lees meer »